7 maj 2008

Lästorka

Nu är jag inne i en sån där lästorka igen, en sån där period då det är mycket roligare att titta på tv-serier och gamla avsnitt av Jamie Oliver´s Twist än att läsa böcker - ikväll satt jag till exempel hemma hos en polare och snackade bort tiden istället för att läsa Denise Minas Vargtimmen - men det kan också bero på att jag inte riktigt fångats av nån av de böcker jag läst på senare tid, det är nästan så att jag drar mig lite för att plocka upp Vargtimmen igen. Samtidigt vill jag ju faktiskt läsa ut den (eftersom jag fick Sista andetaget i födelsedagspresent = om jag inte läser min present känner jag mig som en dålig människa). Men jag vet inte... jag och Denise blir nog inga riktiga polare ändå.

2 kommentarer:

Mårten sa...

Jag vet hur det ær. Lyckades precis ta mig ur min læssvacka, så drabbas jag av øverbelastning från jobb och skola så nu hinner jag knappt læsa.. typiskt. Tror du inte læslusten återvænder till sommaren? Det brukar den gøra før mig.

Martina sa...

Tja, den går i perioder så jag får väl se... tror det till viss del har att göra med de böcker jag har hemma från biblioteket nu, jag är inte sådär toksugen på nån av dem.