22 augusti 2007

Roliga bokevenemang

Varför finns det inga roliga bokevenemang norr om Stockholm? I Luleå närmare bestämt, det hade varit bra. Nu har jag ju läst om världens längsta bokbord på flera bloggar, och Bokhorornas bokkollo i höst, bokbytardag och allt möjligt! Men allt är i Stockholm vilket gör det lite besvärligt när man bor i Luleå och är student (inkomsten som studerande är ju inte överdrivet hög).

Jag efterlyser roliga bokevenemang i Luleåtrakten!

5 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Det är orättvist, det är vad det är. Vi borde dra igång världens längsta bokbord här uppe också. Sen kan det där lilla blindtarmsbordet i Stockholm slänga sig i väggen! Minsann! ;-)

Fia sa...

Du kanske borde flytta söderut... du kan flytta med mig och Tompa! =)

Erika sa...

Förstår att det måste vara frustrerande... Anordnar inte biblioteken någonting, författarkvällar t.ex.? Du kanske kan gadda ihop dig med några andra bokbloggande norrlandsbor och anordna bokbyte à la bokhororna eller liknande?

Martina sa...

Fia: tror inte jag ska flytta söderut enbart p.g.a. att det är dåligt med bokevenemang i norr...

Erika: mja, författarkvällar är väl inte min likör riktigt (inte för att jag hört talas om att det skulle ha varit någon sådan på biblioteket heller, förutom när Bob Hansson var där för några år sedan, och det missade jag. Tyvärr, för jag gillar Bob Hansson). Men ett bokbord hade varit roligt...

Anonym sa...

Ibland måst man jö schälver.. snacka med dem på bibblan i Kulturens hus inför kulturnatten vetja. De gillar att dra igång publikgrejs!Bokbord me galna studenter e inte att förakta som happening.

mor