17 augusti 2007

Bokrea

För att fira sitt 10-årsjubileum har Adlibris ordnat en bokrea! Jag kunde naturligtvis inte låta bli att beställa några böcker:
  • Susanna Clarke - Jonathan Strange & Mr Norrell
  • Karen Fowler - Jane Austen-klubben
  • Eva Rice - Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet
  • Alexander McCall Smith - Filosofiska söndagsklubben
Och så en bok till, men den ska bli en present så jag tänker inte avslöja vilken det var... Allt för 255 kr, och ingen frakt om man väljer leverans med Schenker PrivPak. Bra va?

*senare på kvällen* Efter att ha läst ut Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger kastade jag mig på datorn och beställde även den. Så bra!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj. Halkade in på din blogg och är nu 245 kr fattigare. Härligt härligt men farligt farligt med bokrea!

Anonym sa...

Har också länkat till dig - Okej? :)

Martina sa...

Helt ok, jag länkar till dig också =).

Sooz sa...

Jonathan Strange & mr Norrell är riktigt bra! Jag har läst den och den får definitivt min rekomendation.

Erika sa...

Helt klart bra priser, men tyvärr var det ju bara inbundet och inte pocket. Jag har ju lite fobi för det här att äga inbundna böcker: de är stora, tunga, tar mycket plats, jag orkar inte bära med mig dem, det är normalt sett dyrt (okej, inte när det är rea förstås) och det ser fult ut i min skönlitterära bokhyllan som nästan enbart består av pocket... Köper bara inbundet i undantagsfall. Men det fanns ju många härliga titlar att välja ifrån på Adlibris rea, så lite sugen blir man ju nästan!
Jag får hålla till godo med mitt paket från Bokus, det kommer förmodligen på måndag eller tisdag.

Martina sa...

Jag har också väldigt mycket pocket och köper sällan inbundet, men det är främst för att pocket är billigt och inbundet dyrt... så när det är bokrea etc. så köper jag gärna inbundet =). Och eftersom jag blir åksjuk i bilar, på tåg, bussar och flyg så har jag sällan med mig böcker att läsa i sådana situationer...

Anonym sa...

Martina, jag blir också åksjuk mycket lätt, men räddningen heter Postafen och finns receptfritt på Apoteket. Det funkar för mig iallafall!

Martina sa...

Ah, dem måste jag testa.

Marianne sa...

Tack för tipset, jag hade ingen aning om att adlibris har rea!

Får fundera en stund, men har redan sett några jag vill ha...