25 augusti 2007

Nya bokinköp

Jag gjorde misstaget att surfa runt lite på Bokus och tittade på deras pocketnyheter. Vips åkte tre böcker ner i kundkorgen (ja, bildligt talat). Det blev:
  • Bret Easton Ellis - Lunar Park
  • Caroline Giertz - Ashimas bok
  • Carina Rydberg - Den som vässar vargars tänder
Den sistnämnda har jag fått tips om från flera bloggar, så jag hoppas att den är bra =). Jag hoppas att alla tre är bra, för den delen. Förutom detta har jag precis fått hem min välkomstpremie från Internetbokklubben, två böcker för en krona (plus porto, så 40 kr); Jungfrutronen av Sue Monk Kidd och Vem vill bli miljardär? av Vikas Swarup. Jag väntar också på min beställning från Adlibris jubileumsrea (leveransbeskedet kom igår - äntligen) så just nu drunknar jag nästan i böcker =).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ischa jag gillar inte Rydberg. Inte sedan högsta kasten. Skitbok. SvartLucia e hopplöst odjup, man måst nog va kvasigoth för att gilla den. Har ett boktips, eller jag har massor.. Men nu har jag i allafall läst ut "En gång i ett hus som brinner" av Andrea Ashworth. Hennes debutroman är en "sann historia" om hennes uppväxt som int var så himla rolig för henne och hennes familj. Men det bästa med boken är att trots all jävla tragik, inte trycker på "gråt-knappen" för att sentimentala läsare ska tycka att den är bättre än vad den är av fånig empati. Den är nämligen bra som den är.

Marianne sa...

Vikas Swarup är helt OK. Upplägget gör i och för sig att man ibland i förväg vet vad som kommer att hända, men det spelar ingen större roll.

Mina jubileumsreaböcker är redan framme. Alla utom en, som de av någon anledning har problem att leverera. Konstigt, en bok som reas ut - och som de rimligen vill bli av - med fastnar på vägen...

Martina sa...

Kanske en postarbetare som tagit hem den för lite kvällsläsning? =)

Marianne sa...

Nu ser jag framför mig hur en postis sitter och läser högt ur "A Tale of Two Cities" medan en massa andra postisar lyssnar andäktigt.

Konsekvens: Ingen får någon post idag... :o)

Martina sa...

Ja, de sitter nog i en ring på kuddar på golvet med tända ljus framför sig =). Dagens höjdpunkt! Det kan man ju inte missunna dem.