5 april 2008

Orimligt lång väntetid

Alltså. Jag beställde tre pocketböcker, som samtliga fanns i lager, på Adlibris i måndags. Igår, fredag, hade de fortfarande inte skickats - ordern stod fortfarande under behandling. Och nu är det helg, så det betyder att min beställning inte kommer att skickas förrän tidigast på måndag (och eftersom jag valt gratisleveransen så tar denna en eller två dagar extra). Vad är problemet, Adlibris? Beställer man film på Discshop så skickas ordern samma dag. Så, precis som så många andra gjort den senaste tiden citerar jag Linda Bengtzing: Hur svårt kan det va?

6 kommentarer:

Paula sa...

Jag beställde åtta böcker från AdLibris fredagen den 28:e och de har inte heller gått iväg. Luspudlar!
Discshop däremot - svisch!

Sarah sa...

Jag beställde fyra böcker från adlibris den 18/3 och fick dem i tisdags. Förut så kunde man vänta sig att få sina böcker inom en vecka, nu tar det en eller två veckor innan ordern ens skickas.

Martina sa...

Bah, jag börjar fundera på att avbeställa och beställa från Bokus istället. Senast jag beställde böcker därifrån så tog det bara ett par dagar.

Aidaho sa...

Åh, tack för att jag inte är ensam. Jag började fundera på om de sena paketen skulle tas personligt. Jag börjar fundera på att prova Bokus ett tag. Antingen måste Adlibris, den gamle tjänaren, skärpa sig sig eller också är det Bokus som gäller från och med nästa paket. Om det jag väntar på någonsin kommer, det vill säga.

Martina sa...

Nej, det är inte bara du... nu gjorde jag faktiskt slag i saken och avbeställde, ska beställa nån annan gång istället. Från Bokus.

tigern sa...

tyvärr måste jag meddela att jag märkt att även bokus tar längre tid på sig nu, jämfört med för ett halvår sen. Så bokus och adlibris är ganska hugget som stucket. cdon däremot är snabba som attan. beställde och fick dagen efter!