2 april 2008

Bokcirkel?

Finns det nån/några bokbloggare där ute som bor i Luleåtrakten och är sugen på att starta upp en bokcirkel/ha bokbloggsträff eller liknande? Jag läser om alla de mysiga träffar som t.ex. Bokhororna har och vill verkligen jag också, men det är inte direkt ekonomiskt försvarbart att fara ner till Stockholm titt som tätt av den anledningen.

Bokbytardag kanske? Hur har Bokhororna organiserat sina bokbytarträffar?

6 kommentarer:

Carola sa...

Jag skulle önska något liknande här i Umeå. Tycker också att det verkar jättekul med allt som anordnas i Sthlm. Hoppas någon från Luleå nappar.

Caroline sa...

Hur menar du att du är en 26-årig "överliggare"?
Först måste jag ha läst översittare...sen tänkte jag soffliggare... sen läste jag igen, och så förstod jag inte.

Helena sa...

Vet du, jag brukar tillbringa ett par veckor av min semester i Kalix, dvs inte så långt ifrån Lule! Vore jättekul att styra upp en bokdejt i sommar. :) Vi kan väl mailas om det?

Våra bokbytarträffar går till som så att vi anger en tid och plats och så får man ta med sig böcker man vill byta bort. Vi brukar genom lottdragning (siffror 1-14 eller hur många vi nu är) bestämma vem som får börja plocka från bokbordet - en bok i taget - och så går man laget runt tills alla är nöjda. Något sånt.

Martina sa...

Caroline: överliggare = en person som pluggat på universitet/högskola betydligt längre än en utbildning normalt tar. Jag är inne på 7:e året.

Helena: ja, absolut! Det vore jättekul. Jag skickar min mailadress till din bokhora-mail.

Jonna sa...

Hejhej! Nu var det väldigt länge sedan du skrev det där inlägget men jag googlade på bokcirkel Luleå och då kom den högst upp. Hoppas du läser det här. Jag vill nämligen också starta en bokcirkel men ingen jag känner vill det. Jag följer också bokhororna! ;). Maila mig om du ser det här!

Martina sa...

Jonna: om du läser det här; du lämnade ingen mailadress och när jag klickar på ditt namn så står det "profilen inte tillgänglig". Maila mig på etthemutanbocker@hotmail.com.