17 juli 2008

Min bokbeställning

... har äntligen kommit! Jag hämtade ut den idag (i två paket, mycket riktigt) och mannen som jobbar på Kioskbutiken - som är mitt utlämningställe - trodde först inte att det verkligen var jag på mitt körkort. Sen frågade han om jag var ryska (ett av mina förnamn är Catja). Men jag fick böckerna iallafall =). Mmm, fina nya böcker...

Igår ägnade jag mig åt att torka ur bokhyllorna och sortera alla böcker i bokstavsordning (nåja, fantasyn har fortfarande en egen bokhylla, och facklitteraturen ett eget hyllplan, men resten av skönlitteraturen). Jag är dock inte helt säker på att jag gillar det, eftersom det rent estetiskt inte är så snyggt med böcker i olika höjd på hyllorna. Ja ja, jag vänjer mig väl.

2 kommentarer:

Cia sa...

Jag sorterar mina pocketböcker och inbundna var för sig, men i alfabetsordning på respektive hylla. Det blir mest platseffektivt så. Men sen sorterare jag mina hyllor med fackböcker i färgordning, för dem vet jag ändå inte författarnamnen på:)

Martina sa...

Jag funderade på att göra så, men det föll på att jag har både pocket och inbundet av samma författare i flera fall. Och jag vill ju låta alla författares verk stå tillsammans.