12 juli 2008

Dumma, dumma Adlibris

Jag fick ett mail igår med "information angående din order" - det visar sig att endast två - Dan Simmons Terror och Karin Boyes Kallocain - av åtta beställda böcker (eller sju, eftersom Ghost Story tillfälligt var slut i lager och därför plockades bort ur beställningen) finns inne. Fem böcker är "försenade från förlaget" och "skickas inom kort". Och med tanke på Adlibris vanliga leveranstider så undrar jag var "inom kort" betyder.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Lugn. Adlibris säger ibland att en bok är försenad från förlaget, eftersom de vill att kunden ska få resten av beställningen inom utlovad tid, t.ex. 2-5 dagar, istället för att vänta på hela beställningen kanske bara ett par dagar till.

Erika sa...

Var med om samma sak precis. Jag och sambon beställde ett gäng böcker med leveranstid 2-5 dagar, varpå vi den sista dagen fick ett mail om att böckerna var försenade från förlaget. Jo, tjena... Alla var från olika förlag, så det tror jag inte riktigt på. Jag gissar på att det är de anställdas ljuva semestertid som är boven.
Igår kom äntligen böckerna, dock en vecka för sent.

Anonym sa...

I feel your pain... Jag beställde hem diverse engelskspråkiga i december som skulle få följa med som julklappar i Skottland. Jag var ute i god tid och allt fanns inne... trodde jag ja! Det var turer fram och tillbaks i flera veckor med olika besked. En härlig tid, när man är som minst stressad ;) Men det löste sig i alla fall, de kom ju trots allt en dag innan flyget lyfte...tsss.

Anonym sa...

Buhu. Inte kul när det händer. Hoppas dem dyker upp inom en snar framtid iaf!

Martina sa...

Ja, jag beställde ju böckerna i söndags... fredag var alltså sista dan att skicka dem enligt Adlibris egna leveransvillkor - och då får jag ett mail om att de är "försenade från förlaget". Undrar när de kommer att skickas?

Jag tror att "2-5 arbetsdagar" egentligen betyder "2 PLUS 5 arbetsdagar - minst".