29 december 2009

Sorterat

Nu har jag sorterat ut mina olästa böcker och ställt dem i bokstavsordning i en egen bokhylla. Det blev fyra hyllplan precis (men det kommer ju några fler böcker i dagarna, som förstör min fina sortering...), alltså drygt 3 hyllmeter. Bara med olästa böcker.

Och jag började sortera de lästa i bokstavsordning också - jag tror att jag precis hinner till M, och sen måste jag börja ställa dubbla rader. Gif nya bokhyllor.

*Uppdatering* Bokhyllorna är färdigsorterade, och med lite trixande hann jag ända till mitten av P innan jag var tvungen att börja med dubbla rader! Det blev ganska precis en bokhylla "mer", dvs. en utöver de jag äger.

2 kommentarer:

Fru E sa...

Vad modig du är! Jag vågar inte kartlägga mina olästa böcker på det viset, utan förtränger och intalar mig att de inte alls är särskilt många... Verkligheten är förstås en annan!;-) Vilken blir den nästa olästa bok du påbörjar?

Martina sa...

Jag har ett stort kontrollbehov och måste veta hur många olästa böcker jag har, annars skulle jag ladrig läsa dem... nästa olästa jag påbörjar blir nån av de jag ska läsa i diverse utmaningar i januari, tror jag.