2 december 2009

Dags att...

... låna den sista boken i Klassiska kvinnor-utmaningen på biblioteket. Den aktuella boken är Pengar av Victoria Benedictsson, som jag valde eftersom jag sett miniserien Fru Marianne på tv (den var visserligen bra, men jag ville läsa nåt där jag inte redan kan storyn).

Förutom det har jag en del andra biblioteksböcker hemma - God dag kampsyster!, som jag precis började bläddra i idag, Mörka vatten av Clive Cussler och Ärkebiskopens hemlighet av Peter Tremayne, andra boken om syster Fidelma. Jag var väl inte överförtjust i första boken men den kanske led av barnsjukdomar, bok två kanske är bättre? Och jag fick precis ett meddelande från bibblo om att en av mina reservationer finns att hämta: Till matens försvar av Michael Pollan.

När ska jag hinna läsa Pengar egentligen?

(Är det förresten nån mer som läst ut Middlemarch?)

2 kommentarer:

Therese sa...

Igår kväll läste jag ut Middlemarch. Kommer rec på bloggen under kvällen ikväll! Tyckte faktiskt om den, även om den tog sååå lång tid att läsa ut!

Martina sa...

Ja, den var ju faktiskt ganska bra, även om jag med skam måste erkänna att jag inte orkade läsa ut den innan den var tvungen att lämnas tillbaks till biblioteket... förhoppningsvis får jag ork att läsa den vid ett senare tillfälle.