1 december 2008

Läsleda

Jag har drabbats av en fruktansvärd läsleda (den har jag visserligen lidit av lite av och till under hösten, men den känns extra mycket nu). Den uppmärksamme kanske har sett att jag hållit på med C. J. Sansoms Dark Fire rätt länge - det har jag egentligen inte, för jag la ifrån mig den för några veckor sedan och har inte kommit mig för att plocka upp den igen. Under tiden har jag läst Maria Lang och lite Dorothy Sayers, och inte så mycket mer...

Inte heller är jag sugen på nån annan av de böcker jag har hemma från biblioteket just nu: Richard Montanari - The Skin Gods och Jasper Fforde - The Big Over Easy samt The Fourth Bear. De är säkert jättebra alla tre, men... meh.

Fortsätter det så här så är det fara värt att jag inte klarar min läsutmaning 2008 (att läsa 100 böcker jag inte läst förut). Just nu ligger jag på 91.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läsleda säger du.. Hmm, pröva göra annat ett tag (fastna i ett dataspel kanske, du verkar ha förutsättningarna hemma ;-), börja åka långa sträckor kollektivtrafik, skaffa dig en läsutmaning?

Fast just, du har ju redan en. Det var egentligen därför jag skulle kommentera. 100 nya böcker på ett år (utöver de du läst om förmodar jag), det är helt otroligt! Det är mer än dubbelt så många som jag hinner med. Don't get it, men det är bra jobbat!

svartanova sa...

Min första läsutmaning någonsin är 40 böcker i år. Jag har några kvar. Blev verkligen imponerad av din lässkörd!
Hoppas du hittar en bok som får dig ur ledan!

Martina sa...

Jag har ju inga barn och är dessutom arbetslös, så jag har all tid i världen till att läsa... har dessutom alltid varit en snabbläsare, så 150-200 böcker per år är väl det normala.