9 mars 2010

Hallååå...?

Jag har fortfarande inte fått paketet med böcker (en reabok, en "vanlig") från SF-bokhandeln som, enligt mailet jag fick från dem, skickades 1/3. Idag är det den nionde, har postgången brutit ihop? Jag vill ha mina böcker!

*Uppdatering* Argh! Paketet skickades med DHL och det HAR kommit fram, men till Bergvikens kiosk (varför??) som det bara är knöligt att ta sig till med buss. De tycker även att "mottagaren har aviserats" men jag har inte fått nån avi vare sig i pappers- eller smsformat. Däremot har jag fått tre sms om att ett paket har levererats med DHL till Pressbyrån vid Loet, samtliga med samma sändningsnummer (det som hörde till min reabeställning från Bokus) och daterat 26/2.

6 kommentarer:

nilla|utanpunkt sa...

Det blir på något vis nästan alltid galet när paket skickas med dessa olika kurirfirmor. Föredrar definitivt posten, även om den kan strula emellanåt också.


Nu är du den tredje person som talat väl om Oksanen...nu börjar det riktigt suga i lästarmen.

Fia sa...

Jobbigt med strul... bättre att skicka via Air Fia ;) Vad har du beställt för böcker?

Fia sa...

Intressant tanke, du kanske är en bedragare ändå... en fråga: Vilken chipssort är min favorit? ;)

Martina sa...

nilla: Oksanen är mycket läsvärd, iallafall Stalins kossor.

Fia: Det vita mörkret av Geraldine McCaugrean och Farthing av Jo Walton. Jo, Air Fia hade varit mycket smidigare...

Dillchips förstås. ;)

Alexandra Neudatjina sa...

Sugen på voddler invite ?
Var med och tävla på min blogg :D:D


Puss :D

Fia sa...

Det lustiga här är att den andra kommentaren inte skulle hamna i detta inlägg utan i inlägget nedan, med tanke på att du nu visade ditt "rätta" jag... Men det verkar ha bestämt sig för att höra till detta inlägg istället. Mycket skumt! Men nu vet jag iaf att du är du.. ;)