12 november 2008

Pocket & prassel 2.0, tredje och sista paketet

Idag dök det upp, det sista pocket & prassel-paketet (ja, om man inte räknar med Julklappspåse Large då förstås), och ett fint paket var det:
  • Fladdermusmannen av Jo Nesbø. Första boken om Harry Hole, kul! Jag har tänkt läsa Nesbø men medvetet avhållit mig från att köpa hans böcker, i förhoppning om att jag skulle få någon av dem av min hemliga bokvän. ;)
  • Läkerol Forest Berries (en ny smak, tydligen).
  • En kaka Marabou Premium Dark Raspberry, en mycket god choklad.
  • En påse Risenta nöt- och fruktmix samt två Kellogg´s Nuts about nuts-crunchy bars; hur bra som helst som snacks till morgondagens långa bilresa. (Sambon ska på studiebesök på en utbildning i Övertorneå, och han har inte körkort så jag ska köra honom dit. Vi ska stiga upp klockan FEM på morgonen! Huvva.)
Och ett brev där min bokvän berättar att det här är prassel som hon (ja, jag är säker på att det är en hon) själv tycker om!

Tack så mycket för alla paket, och ja, det är klart att jag är nyfiken på vem du är - pip gärna till i kommentatorsbåset. =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej!
Såg att du redan kikat inne hos mig och undrat om det var jag som varit din hemliga bokvän. =)
Självklart är det jag som är din hemliga bokvän! Jag avslöjade mig på ordet mumsig. =) Vad kan jag säga? Jag gillar ordet mumsig helt enkelt. ;)
Hoppas att mina hemliga paket varit till stor glädje!?
//Marie

Martina sa...

Ha! Jag tänkte väl det. =) Jajamän, paketen har varit hur fina som helst, fast jag har ännu inte kommit ner så långt i min "att läsa"-hög att jag hunnit läsa böckerna. Men det kommer, det kommer...

Anonym sa...

Men då har du något att se fram emot. Jag hoppas bara att du har mumsat i dig det mumsiga godiset? ;)

Martina sa...

Ja, en del av det - men det mesta från det sista paketet finns faktiskt kvar. Än så länge...

Anonym sa...

Åh, jag fick också denna första Harry Holebok i mitt sista paket. Skall bli spännande att se vad du tycker om den sen. Jag börjar läsa den inom kort! =)