12 juni 2008

Blixtsnabbt biblioteksbesök

Dagens snabbvisit på biblioteket (där jag egentligen bara skulle lämna tillbaks böcker - inte låna) resulterade i följande:
  • Agatha Christie - Murder on the Orient Express, The Mysterious Affair at Styles och And Then There Where None (Jag har verkligen börjat uppskatta att läsa just Agatha Christie på engelska.)
  • Cormac McCarthy - Blood Meridian (De hade inte The Road inne.)
  • Xiaolu Guo - A Concise Chinese-English Dictionary For Lovers (Ett oprövat kort, men inte helt okänt. Och när den nu ändå stod där i ögonhöjd fick den följa med hem också.)
  • Dai Sijie - Balzac och den kinesiska lilla skrädderskan (Efter tips av Uppsala-L´s sambo J.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var inne i en bokhandel idag - och jag lyckades komma ut utan att ha köpt någon bok till mig (bara presenten jag skulle ha). Men jag fingrade på "Mästaren och Margerita" och ytterligare någon bok som jag nog vill läsa.

Duktig mig!

Martina sa...

Mycket duktig! Jag har också avhållit mig från att köpa böcker, förutom en present och boken till pocket&prassel... däremot skulle jag aldrig kunna avhålla mig från att låna på biblioteket.

Anonym sa...

Eftersom biblioteket här i stort sett aldrig har öppet när jag kan gå så är det för min del lätt att undvika biblioteket.

Det är tänkbart att det är öppet på helgerna men då vill jag helst slippa att åka in till centrum.