8 november 2010

Pocket & påhitt

Idag fick jag mitt pocket&påhitt-paket från Boksnoken, och jag hade gärna fotat innehållet om det inte varit så att min digitalkamera gav upp andan för ett tag sen... jag får beskriva det istället. =)

TRE böcker fick jag: Abraham Vergese - Skära för sten, Pascal Mercier - Nattåg till Lissabon (heh, kanske en lite väl flagrant önskning när jag skrev att jag var intresserad av Pascal Mercier - han har ju gett ut hela en bok...) och Tawni O´Dell - Kära syster. Två "önskade" och en dark horse, alltså, fast jag har hört talas om Skära för sten tidigare, sådär lite vagt. Tror att det var nån som tyckte att den var fantastisk så det låter ju lovande. =)

Till detta fick jag snickers och dubbelnougat (mmm, snickers och dubbelnougat...), doftljus - gröna, förstås - med citrongräsdoft och ett par jättesnygga örhängen - de är typ, hm, petrol/mörkturkos-aktiga med mörkare ränder i... äh, svårt att förklara. Snygga är de iallafall, precis min stil faktiskt. ;) Bra jobbat där!

Ja, och ett kort. Med en katt på. Vilken överraskning. =) Ett mycket fint paket var det och jag blev mycket riktigt glad för det, som Boksnoken hoppades. Tack så mycket!

P.S. Jag skickade mitt paket igår, så om inte Posten får för sig något borde du ha det imorgon.

3 kommentarer:

boksnoken sa...

Vad roligt att du gillade paketet :-). Vi har rätt olika smak vad gäller böcker men det var kul att leta böcker och plocka ihop ett paket till dej, och nu är även jag nyfiken på Tawni O'Dell.
Ser med spänning fram emot ditt paket :-).

Fia sa...

Ska bli intressant att se vad du tycker om Kära syster. Hade du läst Avvägar?

Martina sa...

Nej, inte än.