27 maj 2009

Rec. ex. och begagnade böckerFörutom pocket & trix-paketet så fick jag även två rec. ex. från Kabusa igår, Kristina Hårds Alba och Linwood Barclays Utan ett ord. Svensk science fiction och en deckarförfattare jag inte läst nåt av förut. Och idag gick jag förbi Röda korset efter besök på AF (de ligger lämpligt nog alldeles bredvid varandra) och fyndade två pocketböcker för 2 kr/st:Så, fem böcker (inkl. pocket & trix-boken Busters öron, förstås) på två dagar som jag betalat sammanlagt fyra kronor för. Och jag väntar fortfarande på en Agatha Christie från BookMooch dessutom.

6 kommentarer:

Micke sa...

Åhåå, svensk Sci-fi, jag tackar jag! Du har väl läst Toffs bok? Det är ju lite sci-fi det med, eller efter-katastrofen egentligen.

Väntar med stor spänning på recension av The city & the city!

Martina sa...

Nä, har inte läst Toffs bok än, men den finns med på att läsa-listan. =)

Miéville går sakta men långsamt framåt, den ger mig lite huvudvärk ibland när han twistar hela Beszel/Ul Qoma-idén lite väl långt.

Titti sa...

Kan verkligen rekommendera Maya Angelou! Jag läste I Know Why the Caged Bird Sings för en massa år sen och blev sen tvungen att köpa de tre följande delarna av hennes självbiografi. De var kanske inte riktigt lika bra, men det är ändå otroligt att en kvinna kan få vara med om så många saker i sitt liv. Och så avsluta med att bli en erkänd och respekterad poet...

Christoffer sa...

Hur får man recensions ex från förlagen egentligen. Räcker det att man recencerar dem på ens blogg eller något?

Tack för en trevlig sida förresten!
Ha det bra!

Martina sa...

Christoffer: Tja, jag har inte ens hunnit läsa de böcker jag fått. ;) ibland får jag mail från förlag som vill skicka mig böcker, så då tackar jag förstås ja - och lägger böckerna i "att läsa"-högen. Nån dag ska jag ha betat mig ner tillräckligt långt i den. =)

Och tack!

Lyrans Noblesser sa...

Maya Angelou är helt fantastisk, jag ska köpa hela serien på antikvariat har jag tänkt mig.