11 maj 2009

Biggles

Jag hyser en önskan att läsa om Biggles-böckerna. Nåja, jag ska väl inte säga läsa om egentligen för jag har nog bara läst ett tiotal av det, tja, väldigt stora antal böcker som finns... inte särskilt många alltså. Men de jag läste - för sisådär 15 år sedan, visserligen - gillade jag hursomhelst.

Så... nu är frågan bara: var får man tag på dem? Blir det till att browsa Bokbörsen och diverse antikvariat? För på biblioteket lär de ju inte finnas.

2 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Av någon märklig anledning hittar jag nästan inga röd- och grönryggade på Kronan numera, men prova den lilla antikbutiken/antikvariatet som finns i ett av de röda husen just till höger om infarten till området. Det står nog "loppis - stenar" eller något annat lika konstigt på skylten, och man tror att det inte alls är en intressant butik. Du kommer att hitta en hel massa roligt där! Det gör i alla fall jag... ;-)

Sen kan de ha Biggles på loppisen som är öppen om lördagar på Kronan; jag tror att den heter Världsbutiken och ligger precis vid hunddagiset. De har också rättvisemärkt, tror jag.

Jag kan kolla på våra loppisar, här i paltens rike, om du vill?

Martina sa...

Nä, så noga är det inte, men tack för erbjudandet. =)