23 augusti 2009

Läslista

Jag gillar egentligen inte att planera min läsning i förväg, men jag kanske måste göra det om det ska bli nåt läst alls* här framöver. Idag (ja, inte förrän idag!) började jag på Hertha, och efter den ska jag läsa Rabbit-Proof Fence. Båda ska vara klara senast 1/9.

Efter 1/9 ska det bli Scott Lynch - Rött hav under röd himmel, Rennie Airth - Vinterdöd och Matthew Pearl - The Poe Shadow (så att jag får den färdig nån gång). Och sen tror jag min själ att jag ska ta tag i Harry Potter och dödsrelikerna som jag fick i julklapp men inte kommit mig för att läsa ännu. Efter det måste det nog bli Frank Schätzing - The Swarm, som jag lånade av en kompis för, tja, ett år sen? och fortfarande inte läst. Nånstans här borde jag även få Peter Robinsons Kall som graven från biblioteket...

Det borde sysselsätta mig september ut, åtminstone.

*Nånting nytt, alltså. Läser om böcker gör jag alldeles för ofta.

5 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Jag har gett upp. Det blir inte varken Bremer eller Rabbit-Proof Fence i augusti. Jag måste lustläsa lite just nu.

Martina sa...

Ja, man måste få göra det ibland.

Catrin sa...

jag älskade Hertha när jag läste den för - håll i dig nu - 20 år sedan. Tyckte också mycket om Fredrika Bremers Familhjen H ***

Hundöra sa...

Jag har också försökt mig på en läslista. En ganska lång lista för att ta itu med mina olästa böcker innan jag köper något nytt. Har till och med gjort det som en utmaning till mig själv, men det går inte så bra. Trots att jag inte har satt någon exakt slutdatum.

Man läser ju lite efter humör så det är väl det :)

Önskar dig ändå lycka till

Martina sa...

Catrin: jag gillar delarna där Hertha inte är med, men språket är lite för högtravande - till och med ännu värre än Rosen på tistelön, som är skriven några år tidigare. Så Hertha får nog ett medelbetyg.

Hundöra: ja, vi får se hur det går med läslistan, jag har väldigt svårt för att planera vad jag ska läsa...