11 augusti 2009

Åter till civilisationen

Min Internetpaus, som orsakades av flytten, blev lite längre än beräknat eftersom vi inte kunnat bo i nya lägenheten den senaste veckan - när vi kom dit måndagen 3/8 (och skulle börja flytta grejor på tisdagen) så hade de precis börjat renovera...

Men nu är renoveringen klar, alla saker överflyttade, den gamla lägenheten besiktad och Internet inkopplat (det tog också längre än beräknat eftersom det blev en massa strul med det också). Vi måste dock gräva fram switchen så att vi båda kan ha nät samtidigt.

Under flytten har jag läst en del, men inte så mycket. A Letter of Mary är utläst och även Elfenbensriket, och jag började på The Poe Shadow igår. Jag tror att jag snart ska skriva ihop ett samlingsinlägg där jag recenserar alla de böcker jag läst i sommar men inte skrivit om - det är väl alla efter Ann Cleeves Rött stoft...

Men den här veckan kommer främst att ägnas till att få nån ordning här hemma.

5 kommentarer:

Christoffer sa...

Kul att du är tillbaka och bloggar!
Har du läst Mattew Pearls tidigare bok "Danteklubben" och vad tyckte du om den?
Jag tyckte att den hade vissa bra delar men att den inte var så bra som den kunde ha varit. Han fick aldrig riktigt igång spänningsmomentet i handlingen. Det bara puttrade på utan att gripa tag.

Martina sa...

Jag har läst Danteklubben (pre-blogg), men blev inte så förtjust i den... förutom delarna med översättningsarbetet. Mordhistorien var faktiskt inte särskilt intressant, jag kommer inte ens ihåg handlingen.

Än så länge är jag inte heller särskilt imponerad av The Poe Shadow, men jag har inte kommit så långt så jag hoppas att den tar sig.

Fia sa...

Hooray! You're BACK! =)

Dieva sa...

Vill bara meddela att mitt inlägg om Fredrika Bremers "Hertha" är publicerat.

Martina sa...

Dieva: jag har sett din recension, och lägger till den så fort jag läst ut Hertha.