22 januari 2009

Ny Simmons ute!

Nu vet jag iallafall vilket mitt nästa bokinköp blir: Dan Simmons nya bok, Drood, har precis kommit ut. (Jag försökte länka till SF-bokhandeln där men de har uppenbarligen nån sorts serverfel för sidan laddar inte överhuvudtaget. Ni får länken till brittiska Amazon istället.)

Tyvärr så verkar Adlibris inte ha fått in den än, jag ska vänta lite för att se om de får den snart, annars får jag väl bita i det sura äpplet och beställa från SF-bokhandeln - inte för att de är så mycket dyrare, men frakten gick på 55 spänn.

Men det kanske är lika bra att jag inte kan beställa den direkt, jag måste ju hinna läsa Rosen på Tistelön också...

Hm, och när jag kollade på "Customers who bought this..." (jag är ett stort fan av såna funktioner) hittade jag även den här boken: Through a Glass, Darkly av Bill Hussey. Verkar mycket intressant!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste säg att jag är imponerad av din koll på böcker, jag själv brukar upptäcka böcker strax efter de har slutat säljas i butikerna, så jag uppskattar att jag kan hålla mig något sånär uppdaterad här. Den här boken håller jag mig nog borta från ett tag dock, förrutom det skrämmande sidantalet så tvingar det mig nästan att läsa Dickens bok före, så många böcker så lite tid :) suck

Martina sa...

Så fantastiskt bra koll har jag nog inte, men jag lägger många böcker på bevakning på Adlibris. =) Just utgivningen av Drood hade dessutom SF-bokhandeln en notis om på sin förstasida, så det var svårt att missa. ;)

Fia sa...

Hallå alltså, varför beställa frakt när jag kan köpa den och skicka upp den? =)))

Olivia sa...

Jag är väldigt sugen på att läsa Drood, men jag har inte ens läst ut The Terror, så den får nog vänta ett tag.

Anonym sa...

OMG, OMG, OMG!

"A suspenseful and spooky descent into the last days of Charles Dickens, who expired before he could complete his final novel, The Mystery of Edwin Drood."

Charles Dickens-meta alltså! Låter ju nästan för bra för att vara sant. Jag tror bestämt att Drood får bli min första Simmons (sorry, The Terror...)

Anonym sa...

OCH Wilkie Collins berättar! Nu måste jag ju ta mig in till SF-Bokhandeln idag... :)

Martina sa...

Helena: ja, jag trodde väl att Drood skulle tilltala dig. =)

Anonym sa...

Har den nu i min ägo. :) Tusen tack för tipset! Jag hade också sett den bland nyheterna på SF-bokhandelns hemsida men hade helt glömt bort det, och framför allt inte tänkt på att kolla upp innehållet, så bra med en liten påminnelse.

Anonym sa...

Verkar intressant. :) Jag läste nyligen Simmons "Song of Kali" och gillade den.