12 januari 2009

Imponerad!

Jag är imponerad över uppslutningen till Klassiska kvinnor-utmaningen; 19 stycken är vi än så länge (medräknat mig förstås, om det nu är nån som kontrollräknar länkarna till höger och bara hittar 18). Om en person till anmäler sig är vi alltså uppe i 20 deltagare, en jämn och bra siffra. ;) Seså, kom igen nu!

Är det förresten nån som har börjat på Rosen på tistelön än?

23 kommentarer:

Therese sa...

Jag har kommit så långt att jag lånat boken (böckerna) på bibblan. Jag fick den i två volymer. Har dock inte börjat ännu. Men den står näst på tur efter Doris Lessing! Har du börjat?

Bara Böcker sa...

Jag har beställt den & väntar den i brevlådan vilken dag som helst. =)

Lyran sa...

Jag kommer väl att sitta med den de sista dagarna i februari om jag känner mig själv rätt.

Anna S sa...

Det låter som ett alldeles ypperligt projekt, men som littvetare (med genusinriktning) har jag ju redan läst mer än hälften av böckerna. Det skulle kännas lite som fusk om jag antog utmaningen...

Holly Hock sa...

Jag har varit och lånat boken på biblioteket. Den ligger i högen och väntar. Endera dan... /Therese

Anonym sa...

Jag väntar .. och väntar och väntar.. på leverans från bokus!

Ingrid sa...

Jag har börjat läsa den- och läser också valda delar av "En kvinnas röst" (av Monica Lauritzen). Är verkligen glad att jag fick den här utmaningen! Ser fram emot alla de klassiska kvinnorna!!!

Martina sa...

Det verkar alltså som att de flesta är ungefär på det stadiet som jag är på: vi har iallafall skaffat boken. =)

Rosmy sa...

Jag skulle gärna vilja vara med. Kan jag anmäla mig så här?

Martina sa...

Jajamän, det kan du. Utmärkt, då blir vi 20 jämnt! =)

Fast det betyder förstås inte att ingen annan får anmäla sig om de vill.

Boken är tankens barn sa...

Jag har ett problem, det är så att det står att den ska finnas på biblioteket men den finns inte. När jag var där och kikade hade jag blivit utskälld av bibliotikarien för att jag hade böcker hemma - som inte var försenade och som ska vara inlämnade i nästa vecka, så den dagen var det omkring 2veckor kvar. Så efter att ha gett honom ett falskt leende och en irriterad kommentar kände jag inte för att be om hjälp. Jag ska hursomhelst dit imorgon igen och tänkte titta efter boken då igen, om det nu skulle visa sig att den inte finns - är den värd att köpa då? (om någon nu skulle ha läst den eller så?) Ekonomin är nämligen inte den bästa just nu, så skulle helst slippa och istället låna den på biblioteket. Jaja, hoppas på att den sura bibliotikarien inte jobbar imorgon och att boken är där eftersom det står att den ska vara det i deras kataloger. ;)

Rosmy sa...

Tack! Då plockar jag hem Rosen på Tistelön imorgon från jobbet. Jag läste den 1998 så jag behöver läsa den igen.

Martina sa...

Boken är tankens barn: I värsta fall kan du ju läsa någon annan av hennes böcker. Men det är ju heller ingen brådska än, det är ju bara mitten av januari.

Olivia sa...

Jag lånade boken idag. Jag har bara läst ett par sidor än så länge, men den verkar bra. Det är kul att läsa en bok som utspelar sig i min hemmiljö för en gångs skull.

Martina sa...

Ja, sånt är kul. Men det är så få böcker som utspelar sig i Luleåtrakten...

Emma sa...

Fick hem den idag, jättefin inbindning med illustrationer, så jag är redan övertygad om att den omöjligt kan vara dålig (dömer sina böcker efter omslag :)), har bara precis påbörjat den men antar att det blir någon timmars läsning ikväll för att slippa plugga

Carin E sa...

Jag vill också vara med! Är jag nr 20 eller kanske 21?

Martina sa...

Carin: du blir nummer 21 (med mig)! Välkommen. =)

Martina sa...

Har du någon blogg som jag kan länka till?

Jen sa...

Jag vill också hänga på om det är ok.

Martina sa...

Javisst! Vilken blogg ska jag länka till? Kör på Timjansdoft nu, du får hojta till om det är fel.

Jen sa...

Timjansdoft är helt rätt, uppdaterar bara då och då i dagsläget

Eva sa...

Nej, jag har inte börjat än, men ska. Jag har bytt blogg-adress förresten (för att göra en lång historia kort). Min nya är http://boktokig.blogspot.com/. Så om du vill kan du ändra i din lista.