1 september 2011

Höst, glorious höst!

Äntligen! Inte ens sommarfanatikerna kan förneka att den 1 september, då är det höst. Det var inte många plusgrader imorse när jag åkte till jobbet och löven har börjat gulna - det gjorde de redan för flera dagar sen. Vissa har rentav börjat falla av!

September är min absoluta favoritmånad och i princip det enda jag saknar för att bli riktigt nöjd är en öppen spis och en katt (öppen spis saknas eftersom vi bor i lägenhet, katten eftersom vi egentligen inte pallar med att ha djur även fast jag mer än gärna gosar med andras katter). Ett rejält åskväder skulle inte heller sitta helt fel, det har varit en extremt dålig åsksommar. En och annan enstaka knall bara.

Men iallafall - för att fortsätta höstpeppen som är så omhuldad av bokbloggare: raggsockar! tekoppar! filtar! levande ljus! soffor! böcker! Och dessutom, något man verkligen saknar under den norrländska sommaren, mörka höstkvällar då man kan se på film utan att dra för persiennerna...

Let the höst commence!

6 kommentarer:

Fia sa...

Indeed! Höst FTW! :D

enligt O sa...

Håller med om att september är helt okej, men oktober, november, december, januari och februari kan vi hoppa över. Kanske mars också.

//hälsningar ljusälskaren

Ingrid sa...

September är en härlig månad! En av årets bästa. Färgerna, det begynnande mörkret... och just det där med att kura skymning och kunna sitta i soffan med en bok.

Jag hade gärna skickat ett par åskväder till dig - vi har haft en ovanligt åskrik sommar :-)

Eve sa...

September är en härlig månad, likaså oktober, men november tycker jag vi kan hoppa över i år och gå direkt på december istället. Men härligt att sitta i soffan nu med en kopp te och mysa i höstmörkret :)

Martina sa...

Fint att det är fler som gillar hösten. =)

Enligt O: nu tycker jag att du är lite gnällig här. ;)

Hanneles bokparadis sa...

äääälskar hösten :)