11 januari 2010

Nu har allt kommit

Imorgon (eller möjligen senare idag, om jag orkar gå utanför dörren en gång till) ska jag gå och hämta ut det sista paketet från Adlibris. Sherlock Holmes: The Complete Stories kom förra veckan, i torsdags - stackars brevbärare, inte nog med att paketet knappt gick ner i brevlådan, det var ju 32 grader kallt ute också så det kan inte varit så kul att jobba. Boken fick ligga ute i lådan ett par timmar och när jag packade upp den var den iskall. Tur att papper inte tar skada av kyla.

Jag håller på med Clive Cusslers Polar Shift (Cussler är bättre på orginalspråk, helt klart) och läste precis klart Lagerlöfs Herr Arnes penningar, en kort liten bokstackare på 82 sidor. Det tog väl en halvtimme ungefär. Det är den andra(!) bok jag läser ut i år - läslusten har inte precis legat på topp efter nyår. Men de böcker jag har på min shortlist för januari är lyckligtvis ganska tunna allihop, så jag har iallafall en sportslig chans att läsa ut dem innan februari.

5 kommentarer:

Olivia sa...

Det är underbart att få bokpaket!

Hellre barfota än boklös sa...

Fick min Sherlock Holmes idag jag med. :-)

MariaH sa...

hur lång tid brukar det ta att få böcker från the book depotisory? La med en förhandsbokning o blir lite nervöäs för att de kommer att skicka allt först när den släpps...

Martina sa...

Det är väldigt olika, första gången jag beställde därifrån så beställde jag från Adlibris samtidigt och beställningen från Book Depository kom först... men när jag har beställt andra gånger så har det tagit ett par veckor. Så de är oberäkneliga, minst sagt.

Unknown sa...

Jag har beställt hundratals böcker från Book Depository genom åren. Förrut kom de efter ett par dagar men de senste halvåret har det tagit ca 4 veckor för böckerna att komma fram. Vet inte vad som har hänt.