14 oktober 2008

Pocket & prassel 2.0, andra paketet

Hemkommen efter besök hos optikern hittade jag oktober månads pocket&prassel-paket i brevlådan! Denna gång skickade min hemliga bokvän ett tema-paket med temat svart & vitt.

Anledningen till temat var naturligtvis ämnet i paketets pocket: Doris Lessings Gräset sjunger. Den har jag faktiskt funderat på att köpa själv; vilken tur att jag avhöll mig från inköp av pocketböcker på svenska fram tills paketet kom! Lessing är nämligen den Nobelpristagare jag personligen tycker är mest spännande (dels för att The Fifth Child faktiskt var väldigt bra, dels för att hon skrivit science fiction - respekt!), och just Gräset sjunger låter väldigt lockande.

Det temaenliga prasslet bestod av följande: vitt te, svartvinbärste, svart te med chokladsmak, en liten mörk chokladkaka (Marabou Premium Dark Mint) och naturgodis i svart (med mörk choklad) och vitt (med vit choklad). Klurigt!

Tack så jättemycket! Det är så roligt att få spännande paket i brevlådan. =)

5 kommentarer:

Din hemliga bokvän! sa...

Varsågod, kul att du gillade mitt temapaket. =)
Det låter som att jag verkligen prickade rätt med min bok den här gången. =)

Martina sa...

Det var ett jättebra paket, och även förra boken var helt rätt för den hade jag också funderat på att köpa.

Din hemliga bokvän! sa...

Då får vi se om jag lyckas med den tredje också. =)

Anonym sa...

Vad är pocket & prassel? Låter spännande men kan inte hitta nån information om det på nätet. VIll veta mer!

Martina sa...

Pocket & prassel är nånting som En bok om dagen (http://enbokomdagen.blogspot.com/) kom på i våras. 2.0 är andra omgången som sträcker sig mellan september-november, men tyvärr är det inte möjligt att anmäla sig till det i efterhand. En bok om dagen har dock annonserat om att det även kommer att bli nånting liknande till jul.

För mer info, så finns det en länk till ett inlägg med info på En bok om dagen.