22 februari 2011

Day 20 – Favorite romance book

Jag är ingen romantiker och gillar nästan aldrig romantiska böcker (oftast blir det för mycket skämskudde över det hela). Men en av de få romantiska böcker jag läst och faktiskt tycker om är Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger. Jag lyckades till och med lura Vixxtoria att läsa den men hon förstod verkligen inte grejen med den. ;)

7 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Tidsresenärens hustru vill jag väldigt gärna läsa annars är jag ingen läsare av romantiska böcker!

enligt O sa...

Har skrivit om den just idag. Trodde inte att den skulle vara något för mig, men jag tyckte verkligen om den.

LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! sa...

Är inte heller något fan av romantiska böcker, så kanske borde pröva den där boken då - gillar filmen så =) Tack för tipset!

Queen H sa...

Åh, den valde jag också som min favorit bland romantiska böcker. Jag är inte heller någon storläsare av just romanser men den gillar jag skarp!

Martina sa...

Det verkar som att Tidsresenärens hustru är en bok som folk som i vanliga fall inte gillar romantiska böcker gillar. Det kanske är därför den ofta inte riktigt klickar med folk som GILLAR romantiska böcker.

Hanneles bok-paradis sa...

både maken och jag har köpt den :)

Vixxtoria sa...

Nu blir jag verkligen förvånad. Tidsresenären romantisk? Jag trodde alla bibliotekarier föll i farstun bara för att det var en (manlig) bibliotekarie. Menar ni att ni dessutom ser nåt romantiskt i den där fåniga, pedofila historien mellan honom och Claire? Övergår verkligen mitt förstånd!

Och din favorit-romantiska-bok??!! Ghaaa!!!!