2 februari 2011

Dåligt läsflyt

Jag misstänker att jag inte kommer att läsa så mycket under min "semester". Hittills har det blivit kanske... fem kapitel? i So Cold the River, och i övrigt har jag tittat på Jamie´s American Road Trip och gamla avsnitt av River Cottage, hjälpt mamma med diverse saker (hon är nyopererad och får inte lyfta nåt som är tyngre än 3 kg), födelsedagsfikat med anledning av lillasysters 20-årsdag, samt storstädat.

I helgen åker jag ner till Stockholm för att hälsa på nästan-grannarna som relokerat p.g.a. nya jobb. Jag tar med mig tre böcker ner men kommer antagligen inte läsa nån av dem (men man vet ju aldrig). Ett besök på SF-bokhandeln är ju hur som helst obligatoriskt. Jag har också krävt att vi ska gå och äta indiskt, eftersom den enda (semi-)indiska restaurangen i Luleå har stängt vilket betyder att jag inte ätit indiskt på jag vet inte hur länge. Cravings!

2 kommentarer:

Queen H sa...

Hm... det låter som många har dåligt läsflyt just nu. Jag har varit skiftledig i en vecka men inte läst något alls förrän igår kväll. I morgon drar en lång natthelg igång och då blir det väl heller inget läst. Hur ska detta sluta?!

Martina sa...

Med väldigt dålig lässtatistik för 2011, om det vill sig illa. =/