6 februari 2011

Day 04 – Favorite book of your favorite series

Hm. Pratchett har ju skrivit så fantastiskt mycket bra, och det går nog inte att välja EN Discworld-bok och säga "den här är bäst". Men Stadsvakten är några av mina favoritkaraktärer, och av de som jag läst är nog En man på sin vakt (Men at Arms) bäst. Av häxböckerna - jag älskar Mormor Vädervax - föredrar jag Herrskap och häxor (Lords and Ladies) och förutom dessa två är Rörliga bilder (Moving Pictures) en av favoriterna. Mer än så kan jag verkligen inte begränsa mig.

3 kommentarer:

Sara S sa...

Hej!

Jag vill tipsa dig om att vi har startat en portal över bloggar i Norrbotten på Facebook.com. Sidan heter Blogg i Norr och är till för alla som gillar bloggar från Norrbotten. Där kan du som bloggar bli upptäckt av nya läsare eller du som läser bloggar, hitta en ny favorit runt om i Norrbotten.

Så Gilla sidan, registrera din blogg och tipsa dina läsare och vänner.

Välkommen till Blogg i Norr: http://www.facebook.com/blogginorr

Med vänlig hälsning
Sara Stenberg
Blogg i Norr

Emmas Bokhylla sa...

Jag haller med dig, sa svart att valja en, bara en enda! Men, Herrskap och haxor ar ocksa en av mina favoriter! Den, Mort och Carpe Jugelum, tror jag nog! Men det ar svart att valja!

Martina sa...

Sara S: tack for tipset, men jag har inte facebook.

Emma: Carpe Jugulum gillar jag också men det blev lite mycket med vampyrerna tycker jag. Och Mort är förstås bra eftersom Döden är med. =)