19 september 2008

Back in business

Jag har haft några dagars blogguppehåll, och det hade kunnat bero på att jag inte läst några böcker (det har jag inte heller, jag har inte ens öppnat Vägen), men det beror istället på två helt andra saker:
  1. Vi har varit nedkopplade i några dagar på grund av byte av Internet-leverantör.
  2. Jag har varit i Östersund, eller rättare sagt i Krokom, på en arbetsintervju (inte någon större överraskning för den som även hittat till min "vanliga" blogg). Hur det gick på den finns det en redogörelse av på den andra bloggen, och resultatet - dvs. jobb eller inte jobb - kommer i mitten av nästa vecka.
Att köra till och från Östersund ensam är ingen sinekur, men hemma väntade iallafall ett fint paket från schysstaste Marianne som beslutat sig för att sälja sin Lilla huset på prärien-samling till mig och därför skickade ett (gratis, för det är ju sympatiseptemberstopp! hur har det gått för alla?) smakprov i form av två böcker. Resten av böckerna kommer jag, förstås, inte köpa förrän i oktober! =)

4 kommentarer:

Fia sa...

Funderar faktiskt också på att köpa hem de böckerna, de är så mysiga... läste dem och lucy maud montgomery när jag var liten flicksnärta (därifrån kommer min snedvridna uppfattning om att alla människor innerst inne är goda)

Martina sa...

En uppfattning som jag faktiskt också hyser (innerst inne... ganska långt in). Däremot tror jag också att de flesta människor är korkade tills motsatsen bevisas, men det vet jag inte var det kommer ifrån...

Fia sa...

En liten sidenote om intelligens...

Jag brukar alltid jämföra människors intelligent med mig själv. Är de intelligentare än mig är de smarta, är de ointelligentare är de korkade. Men den jämförelsen fungerade bara när jag levde på universitetsområdet. Nu träffar jag dagligen människor som aldrig satt sin fot på ett universitet, folk som tycker JAG använder svåra ord och att min fattningsförmåga går över deras förstånd. För dom måste jag ju vara jätteintelligent, men jag känner mig ju fortfarande inte smart, utan det känns som om alla andra är grymt korkade...

Fia sa...

Det rubbar ens bild av en själv något... Du skulle t ex framstå som übermensch om du kom och snackade med mina administratörsungdomar.. =)