28 augusti 2008

Bokusbeställningen

... ramlade in i brevlådan idag. Eller knökades in, rättare sagt... vi har ett litet postfack, som brevbäraren uppenbarligen tyckte var stort nog för ett paket med tre böcker. Det gjorde att jag nästan inte fick upp luckan; jag fick kämpa ett tag för att kunna vrida om nyckeln. Missnöjd!

Men jag fick upp luckan till slut, och kan nu fylla på min SUB med det här.

Hm, det kan vara läge för köpstopp snart igen...

8 kommentarer:

Lisan sa...

Brevbärarna är visst galna ibland.Jag har ett ypperligt uthämtningsställe nedanför huset där jag bor, men sist jag beställde kördes paketet av storlek large in i "brevlådan" - och fastnade. Det tog två timmar att få loss och involverade skruvmejslar, hammare, knivar och som pricken över i:et ett söndertrasat paket där en av böckerna blev skadade. Mys va?

La Bibliofille sa...

NEJ! Inget köpstopp, utsätt dig inte för det igen. Har ett nu och jag lider helvetets kval!

Marianne sa...

Septemberstopp? Septembersympatistopp med la b?
Jag är med!
De olästa böckerna börjar vandra ut i högar på golvet, fast jag rensar bort lästa pocketar ...
Illa.

Lyran sa...

Jag ska köpa fler böcker än någonsin :-p

Fia sa...

Jag hänger på på ett sympatistopp!! Jag har inte heller råd att handla böcker men vi kan låtsas att det är ett sympatistopp ;)

Martina sa...

Lisan: det är som att de bara inte ids åka iväg med det till utlämningsstället när de inser att det kanske inte ryms i brevlådan... Inte för att jag vet hur Postens rutiner fungerar. Men konstigt är det iallafall.

La bibliofille: jo, jag måste! Jag MÅSTE komma ikapp med alla mina olästa böcker...

Marianne och Fia: jag är på! SSS, sympatiseptemberstopp, it is!

Lyran: du får köpa böcker för alla oss som har köpstopp =).

Maria sa...

Hehe. I våras var jag tvungen att klippa sönder ett bokpaket från Adlibris för att få ut det ur postfacket. Galna brevbärare.

Fia sa...

Jag nominerar dig till SSS taleskvinna och yrkar på att du skall skriva SSS proklamation om vårt mål och hur vi är verksamma. Glöm inte heller att specificera reglerna så att ingen tror att köpstopp i september menar "fram tills jag inte kan hålla mig längre". =)