18 december 2010

Tyvärr, tyvärr

Det verkar inte som att NSD Helg finns på nätet, så jag kan inte lägga ut en länk till artikeln där jag ger boktips inför julen. Men jag kan avslöja att jag tipsade om Utrensning, Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, Inlåsta (Room), Nattvandraren (Andrew Taylor - ingen recension skriven än, men här kan man läsa f.d. bokhore-Helenas recension) och, förstås, The Passage.

I övrigt badmouthade jag chick lit (till mitt försvar så sa jag faktiskt att det var mina högst personliga fördomar jag luftade i intervjun, men det kom inte med i den färdiga artikeln) och beklagade mig över att jag inte hinner läsa allt jag vill läsa (duh). Ja, det var väl ungefär det hela.

5 kommentarer:

Cicci sa...

Hejsan Martina!

Här kommer ett litet boktips! Tror att det är din typ av bok, men jag kan ju ha fel. :-)

http://ciccisbokblogg.blogspot.com/2010/12/nattpatrullen-av-sergej-lukjanenko.htmlan

God Jul

Lyrans Noblesser sa...

Jättekul att tidningarna börjat fråga de som verkligen vet ngt om boktips :-D

En bok om dagen sa...

Jag snokade just igenom nätupplagan, men jag hittade inget och gick hit för att se om du hade länkat... Då blir det till att kolla biblo på måndag! ;-)

Martina sa...

En bok om dagen: om du går på stadsbibblan så finns artikeln uppsatt vid återlämningsdisken - jag jobbade helg och visade den för min kollega som beslutade sig för att kopiera den och sätta upp den väl synligt.

Olivia sa...

Känner inte igen de böckerna :)
Mysig blogg