21 december 2010

Shiny new books

Yay! Jag har fått min Bokusbeställning! (Allt utom Audrey´s Door som blev försenad men den skickades idag, tror jag det var.) Mmm, nya böcker. För det behövde jag verkligen. ;)

Apropå att inte behöva nya böcker så fick jag fyra reserverade böcker på jobbet idag (tre var precis nyinköpta, jag hade inte räknat med att de skulle komma så snabbt). Det var:

Michael Koryta - So Cold the River
Jed Rubenfeld - The Death Instinct
Kate Atkinson - Started Early, Took My Dog (Är det ett misstag att börja med bok fyra, förresten? Jag har alltså inte läst de tre tidigare böckerna om Jackson Brody.)
Nora Roberts - Dödligt villospår (Jag vet, jag vet. Men det är iallafall en av hennes spänningsromaner. Jag har även tänkt läsa Flammande skyar.)

5 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Jag har läst Dödligt villospår och säkert skrivit något om den i min blogg - men om jag nu minns rätt så följer den samma mall som hennes övriga spänningsromaner. Duger bra att koppla av med!

Har också en Roberts att plocka ut från biblioteket. Den ligger och väntar - bibliotekarien hade ringt hem och lämnat meddelande om att den låg på disken... ;-)

Bokbabbel sa...

Nora Roberts spänningsromaner är min guilty pleasure!

Martina sa...

En bok om dagen: glömde du kvar den?

Bokbabbel: jag läste ju Kristin Hannah tidigare och följer nu upp med Nora Roberts, det kan nog bli min guilty pleasure också. =) Men längre än till spänningsromanerna kommer jag inte att sträcka mig.

Eve sa...

Gillade Roberts Flammande skyar, mycket för att jag älskade miljöerna (alaska, snö, norrsken, isoleringen) och karaktärerna.

En bok om dagen sa...

Åh nej, åh nej! Jag glömmer bara kvar mina barn (men det är så länge sen att det är preskriberat!) och mina buntar med jobbgrejer som ibland får följa med in på biblo när jag "bara ska"... Boken var utlånad och klar på mig och biblio trodde nog att jag hade nyckel som passade (fast det gör den inte, dumt nog!). Nylånade böcker glömmer jag inte kvar på biblioteket! ;-)