3 december 2010

Bortskänkes: två tidiga julklappar till filmälskare

Eftersom jag har ett konto på Lovefilm - fantastisk tjänst, det där - så får jag varje år två presentkort på vardera två månaders gratis pröva på-abonemang. Kruxet med dessa är att de bara kan användas om man inte tidigare varit kund hos Lovefilm...

Så, är det nån som är intresserad av att pröva? (Det rör sig alltså om en "hyr film via internet"-tjänst om det nu är nån som inte hört talas om det tidigare.) Hojta till i kommentatorsbåset och lämna mailadress.

7 kommentarer:

Fia sa...

Har också fått sådana julklappserbjudande på lovefilm..

Jonna sa...

Vi också, smart idé att skänka bort dem såhär när alla nära och kära redan testat.

Vixxtoria sa...

Jag skulle kunna tänka mig det hela, om man kan styra lite grann vilka två månader det rör sig om, och inte förbinder sig att fortsätta och så där.

Martina sa...

Man kan styra vilka två månader det gäller (två månader från registreringsdatum), men presentkorten slutar gälla 13 mars 2011. Så innan det måste man ha registrerat sig. Sen måste man säga upp abonnemanget senast 14 dagar innan det går ut, dvs. efter sex veckor, annars övergår man till att betala 49 kr/månad för 2 filmer per månad när gratisperioden är slut.

Arina sa...

Jag är lite intresserad men om någon är jätteintresserad så är det bättre att ge till den för jag hinner aldrig se så mycket film som jag vill.

Martina sa...

Arina: än så länge så har intresset varit ganska ljumt, så om du mailar mig din adress (etthemutanbocker[at]hotmail.com) så skickar jag ett presentkort.

Vixxan: fortfarande intresserad?

Vixxtoria sa...

Hej, ja, jag är lite intresserad fortfarande (men har varit på resande fot och utan internetuppkoppling ett par dagar, därav avbrott i den här kommunikationen). Men om nån annan är mer intresserad så ge gärna bort! Jag kommer väl i bästa fall hinna se två filmer eller så, men å andra sidan finns det många filmer som jag missat de senaste fyra åren, så kanske kan jag se i kapp lite grann.

Om ingen annan vill hoppa på så är min mejl vixxtoria krumeluring gmail punkt kom.