7 februari 2010

Köplust

Book Depository är fantastiskt, jag beställde precis tre böcker för sammanlagt 4.98€ (Dover Publications ger ut billiga böcker med snygga omslag, helt perfekt). Tre klassiker blev det: Dr. Jekyll and Mr. Hyde av Robert Louis Stevenson, Herland av Dorothy Perkins Gilman och The Turn of the Screw av Henry James.


Snygga omslag, eller hur?
Cheap-o pocketutgåvor förstås, men ändå.


P. S. Jo, jag lever. Men jag läser inte särskilt mycket.

7 kommentarer:

Olivia sa...

Underbara omslag!

Lucy sa...

Jag har ett ex av Dr Jekyll & Mr Hyde av detta förlag, pga. att det var så lockande billigt, men tyvärr måste jag säga att jag blev besviken. Bindningen var usel. Bladen fall så lätt sönder, även när man bläddrar försiktigt i boken. Jag hoppas att det var ett "måndagsexemplar" och att dina titlar kommer i bättre skick. Jag blev en aning avskräckt av Dover och har inte köpt något mer av dem. Är Book Depository lätta att köpa av? Har hört att de har gratis frakt.(är lite sugen på att prova dem)

Martina sa...

Book Depository är jättebra, det kan visserligen ta ett tag att få böckerna (de är lite oberäkneliga på leveranstider) men i övrigt tycker jag att det är väldigt smidigt att beställa därifrån.

Anonym sa...

Håller med Olivia, mycket snygga omslag!

Jag är också rätt sugen på att prova Book Depository. Är rätt van vid långa leveranstider efter att ha handlat en hel del på cd wow, men det kan vara värt att slippa frakten från UK.

MariaH sa...

det är en fullständigt livsfarlig sida... visserligen tog det nästan hela januari för mina böcker att hitta hem till mig men om man är beredd på den risken (vilket jag är hädanefter) tycker jag att det helt klart är värt väntan att kunna komma hyfsat billigt undan.

Emelie sa...

Om jag inte minns helt fel så har du skrivit nån gång att du gillar historier om arktiska expeditioner? Såg nämligen en väldigt bra film nyss om just en sådan; Antarctic Journal (http://www.imdb.com/title/tt0462703/).

Martina sa...

Åh, den verkar bra! Då är bara frågan hur jag ska få tag på den...