16 januari 2011

Förvånansvärt restriktiv

Hittills i år har jag bara köpt sex böcker: One Day (Nicholls), The Great Gatsby (Fitzgerald), Lark & Termite (Phillips), Terminal Freeze (Child), O Jerusalem (King) och The Cabinet of Curiosities (Preston). Jag har till och med avhållit mig från att köpa We Have Always Lived in the Castle, trots att medlemmar i Mörkerelitistklubben skrivit så fint om den. (Och alltså frestat mig att köpa den till att börja med.)

Hur har det gått för er?

8 kommentarer:

Jonna sa...

Jag har köpt noll böcker. Jag SKA läsa/skänka bort alla olästa böcker jag har innan jag får köpa nytt (annat än om det skulle krävas i något sammanhang, typ utbildningssyfte). Men jag är frestad varje dag. Jag vill ha alla nya käcka böcker som folk tipsar om, inte gamla dammiga böcker med omoderna omslag. Nej, jag dömer aldrig hunden efter håren :)

Martina sa...

De nya käcka böckerna kan du ju i och för sig låna på biblioteket, om det skulle krisa. =)

Ingrid sa...

Jag har dålig karaktär när det gäller böcker- så jo, jag har faktiskt ett bokpaket som ska landa hos mig under veckan (om vädret tillåter). Mest gammalt- och omslagen är nog görfula :-)

Lyrans Noblesser sa...

Eftersom inget av paketen ännu anlänt är summan hittills 0!!!

En bok om dagen sa...

Jag började året med att gå med i en bokklubb (har inte varit med i bokklubb på mångamånga år!) och därmed lovat att jag ska köpa minst tre böcker. Nu har jag mitt välkomstpaket att hämta ut.

I övrigt har jag inte hunnit köpa böcker. Hade jag hunnit drälla på stan mer, så hade jag säkert hittat något... ;-)

Cinnamon sa...

Inte en enda bok har blivit köpt. Men inte så mycket läst heller :(

Helena (Dark Places) sa...

EN ynka bok, och med tanke på att det var John Ajvide Lindqvists nya och således ett måste är det sjukt restriktivt. Men jag har absolut inte råd med böcker nu, och har massor av fina olästa, så det får vara så.

Zachan sa...

Jag har köpt två, men det var verkligen inte tänkt, det vara hände. Fast det är väl så det händer?

Har köpt Sagan om Konungens återkomst och Her fearful symmetry. Två bra böcker, har inte läst dem än bara ;)