14 november 2009

Oj... Hej.

Just nu uppdaterar jag inte särskilt ofta, märker jag. Jag har en massiv backlog (eller, ja, fyra böcker iallafall) och jag försöker samla energi för att skriva en recension lite nu och då, men det går inte så bra. Läsningen går inget vidare heller, jag har inte ens börjat på The Etched City än fastän den har funnits i min högermarginal i flera dagar. Däremot har jag faktiskt kommit en bit till i Middlemarch och fantastiskt nog börjar den vara något mindre trög att läsa, jag tog mig igenom flera kapitel häromdan.

Dessutom fastnade jag i ett spel i ett par dar, Machinarium (länken går till en demosida - testa vetja, om ni gillar spelet så kostar det bara 25 USD att köpa). Det är obeskrivligt gulligt, men nu är jag tyvärr klar med det och det har inte särskilt hög omspelningspotential. Inte förrän på ett bra tag iallafall, dvs. inte förrän jag hunnit glömma bort hur allt funkar.

Jo förresten, jag gick loss lite på BookMooch och moochade ett par Clive Cussler (de är verkligen "guilty pleasure" för mig, förutom att jag inte skäms för dem förstås): Atlantis Found och Polar Shift. Jag har inte läst Cussler på engelska förut, undrar om språket är bättre eller sämre i orginal?

2 kommentarer:

Arina sa...

Jag går och väntar på att Machinarium skall reas på Steam.

Olivia sa...

Machinarium var bra!