23 november 2009

117

Om jag har räknat rätt så har jag just nu 117 olästa böcker i bokhyllorna (eller 116 ½, för jag har läst halva Myternas historia). Det är fler böcker än jag läst hittills i år, jag avslutade just bok 101. Det betyder alltså att även om jag inte får, köper eller lånar några böcker alls nästa år så är det inte säkert att jag skulle hinna läsa alla böcker på oläst-listan.

8 kommentarer:

Lyran sa...

Jag läser färre och har fler olästa *suck*

Christoffer sa...

I mina bokhyllor står 397st olästa böcker vid senast räkningen, som inte var fullständig, så lägg till ca 50st till. Då jag läser ca 50- 60 st per år så har jag 8 års läsande framför mig.

Maria sa...

Runt 265 blev det här. Urgh.

Martina sa...

Man får se det såhär: om det blir kärnvapenkrig eller nåt annat, så att civilisationen går under och inga fler böcker trycks, så har man ändå att läsa i några år framöver. Så det är alltså en god sak att samla på sig så mycket som möjligt.

Emelie sa...

Haha, det var nog den mest positiva kommentaren jag någonsin har läst om ett eventuellt kärnvapenkrig...

Martina sa...

Emelie: got to keep your spirits high. =) Har man bara samlat på sig nog mycket böcker och te så klarar man sig.

Anonym sa...

Nu känner jag mig helt oförberedd inför apokalypsen, jag har säkert nog bara femtio olästa böcker i hyllan. Fast jag skulle ju alltid kunna satsa på en omläsning av allt annat jag har...

Zachan sa...

Haha, det ständiga problemet ;) Man har alltid en himla massa böcker som ligger och väntar. Och problemet då är också ofta att man ändå springer på biblioteket och lånar fler :)