15 juli 2009

Shortlist

Nu måste jag nästan sätta ihop en shortlist, dvs. böcker som ska få vara kvar när jag packar ner resten (och istället fraktas till nya lägenheten i en kasse, så att jag kommer åt dem). Jag har inte börjar packa särskilt mycket än eftersom vi just nu är kattvakter och katten ÄLSKAR lådor. Så fort jag monterat ihop en ny flyttlåda så är hon i den, jag vet inte hur det går till. Hon kan till och med peta upp locket när det är stängt.

Men efter söndag blir det till att packa mer seriöst, så jag behöver alltså böcker för 2 veckor plus den tid det tar innan vi lyckats packa upp det mesta (och det kan ju ta ett tag)... men jag misstänker att det inte blir så mycket läsning under dagarna just efter flytten, för då ska det ju städas. Suck.

Nå, jag har tre böcker som definitivt hamnar på shortlist, nämligen tre biblioteksböcker: Skuggbiblioteket av Mikkel Birkegaard (om jag inte hinner läsa ut den innan söndag), Elfenbensriket av Naomi Novik och Innocent Graves av Peter Robinson. Men sen då?

2 kommentarer:

Fru E sa...

Jag är nyfiken på vad du tycker om Skuggbiblioteket! Jag har skrivit om den på min blogg, men blev tyvärr ganska besviken.

Martina sa...

Än så länge har jag kommit... hm, inte så långt. Det känns inte som en höjdare kan jag säga.