27 maj 2011

Man kanske skulle ta och blogga lite?

Nu var det ju ett tag sen. Jag har jobbat, mest. Egentligen skulle jag vara i Råneå fram tills idag men pga akut sjukdom blev jag istället inkallad för att jobba på bokbussen (jag är tydligen den man ringer till när det krisar) i onsdags och idag, samt början av nästa vecka. Efter det får jag se hur det blir, det beror på när hon jag vickar för kommer tillbaks.

(Jag trodde apropå ingenting att Blogger beslutar sig för att lägga ner igen eftersom jag inte fått logga in idag, men när jag prövade med en annan webbläsare så funkade det. Ja ja. Teknikens under, och så vidare...)

Och så något helt annat: jag hoppas verkligen att Tereseh, vinnaren av De ickesynliga, fått sin tävlingsvinst. Jag har nämligen inte fått mitt recensionsex av samma bok, trots att jag påmint dem, dvs. PR-byrån som erbjöd mig ett rec. ex. + ett att lotta ut, en gång redan. Då sa de att de skickat min adress till förlaget redan och att de skulle peta på förlaget en gång till, men ingenting har hänt. Samma sak hände när jag skulle få en av de där Klassikerboxarna som Bonniers gav ut för ett tag sen. Då blev jag tillfrågad om jag ville ha en, svarade ja, fick ett mail där de sa att de skulle skicka den och sen fick jag den aldrig. WTF? Är det nån på Posten som stjäl mina paket?

Idag fick jag dock ett rec. ex. av Piratförlaget, Christoffer Carlssons Den enögda kaninen. Gamla goda Piratförlaget kan man lita på minsann.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det där har hänt mig också några gånger. Att recex bara har försvunnit någonstans på vägen. Tråkigt, men i de flesta fall brukar jag inte orka tjata heller om en bok som man faktiskt har blivit erbjuden. Då borde det väl ligga i förlagens intresse att se till att de kommer fram?

Fia sa...

Det där har aldrig hänt mig.. skumt!

En bok om dagen sa...

Det har hänt mig ett par gånger, men så pass sällan att jag inte riktigt fattar att det har hänt förrän jag verkligen vet att det har hänt. (Undrar om jag kunde uttrycka det där en liten aning luddigare..?)

Att förlagen inte hör av sig kan ju bero på att de räknar med ett visst svinn; alltså, alla böcker går inte hem hos alla, så alla böcker blir inte utlästa och ombloggade.

tereseh sa...

Jag har inte fått nåt ännu. I alla fall har jag inte hört nåt hemmifrån, vilket jag i såfall skulle ha gjort för jag pratade med min syster i helgen...

Martina sa...

Men vad dåligt! Jag har mailat PR-byrån igen.