9 maj 2011

Lånestopp?

Nu är det snart lånestopp som gäller på böcker, jag hittar så mycket på jobbet som jag inte kan låta bli att låna och inte har jag mer tid att läsa för det. (Det där med att man borde kunna köpa lästid tillsammans med en bok? Detsamma borde gälla låneböcker. Varje bok borde komma med minst en veckas extra lästid...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, jag tror inte jag skickade min kommentar ordentligt... så skriver in igen...
Lästid skulle inte vara dumt att kunna köpa, jag kommer ofta hem ffån jobbet med böcker, bra mycket mer än jag rimligtvis hinner läsa! Har nu hittat 2 "lösningar"
1. börjat blogga, så jag håller koll på vad jag har läst, och vill läsa, även om min vill-läsa lista är lång är den inte komplett än ;) och på jobbet (biblioteket) hittar jag alltid mer att fylla på...
2. köpt läsplatta, som jag alltid kan ha med mig och kan nu läsa stunder när jag annars inte hade haft möjlighet att läsa...

Anonym sa...

Haha! Känner igen det där! Förr-förra veckan blev det stopp när jag ville låna böcker. Hade nått maxgränsen, 50 st. Men så lånar jag till både mig själv och mina tre bokslukande barn. Har sällan under 40 bibblaböcker hemma och måste tyvärr ofta lämna tillbaka dem jag lånat till mig själv utan att ha hunnit läsa dem. Skulle gärna låna lite lästid också om det gick!
/Titti