30 januari 2012

Order confirmation

Nu när man har fått lön (två dagar efter alla andra eftersom jag är en sån där kommunalanställd människa...) så passar det ju att köpa några böcker. Jag hade iofs en liten shopping spree igår: en topp på Indiska, ytterligare en topp (prickig!) på KappAhl och byxor från Lindex, samt två Blu-rayfilmer (Black Swan och Inglorious Basterds) på Hemmakväll, men inga böcker.

På väg hem till mig från Book Depository är allså Juggernaut av Adam Baker, författaren till briljanta YA-skräckisen Outpost, samt Dark Rising av Greig Beck, andra boken om elitsoldaten Alex Hunter (jag läste första boken, Beneath the Dark Ice, nyss och den är så underbart over the top! Det är så tydligt att Greig Beck själv vill vara den här fantastiska superhjälten som Alex Hunter har blivit pga att han överlevt en kula i hjärnan, det är Mary Sue så det skriker om det. Eller, jo, Alex har vissa drawbacks, men de är petitesser i sammanhanget. Jag måste verkligen skriva om den snart).

Inte för att jag behövde fler böcker eller så.

3 kommentarer:

Anna (Bokstävlarna) sa...

Fler böcker behöver man väl alltid...? Eller det är i alla fall vad jag brukar intala mig.

Monika sa...

Det är egentligen inte alls mycket man BEHÖVER här i livet. Men om man blir gladare av något så "snällt" som böcker, då finns det inget att tveka på :)

Martina sa...

Haha, ja, böcker är ju bättre än mycket annat man kan missbruka. =) Men jag tror faktiskt ibland att jag kanske inte behöver fler böcker med tanke på att jag har en hel bokhylla full med olästa.