14 oktober 2011

Dålig bloggare. Fy.

Två(!) uppdateringar hittills i oktober? Det måste ju vara nån sorts rekord, och inte ett bra sådant. To make matters worse så läser jag inte alls Getingsommar som jag försöker hävda här på bloggen, utan på jobbet lite i Matens pris (som jag visserligen nyss la till på Läser just nu) och hemma lite Maria Lang. Siden sammet häromdan och Körsbär i november just nu.

Som ni kanske lagt märke till så har jag fått jobb - vilket jag visserligen haft ett tag, men nu är det ett fast heltidsjobb det rör sig om. Jag fick till och med den lön jag begärde, vilket både gjorde mig glad (woho! lön!) och lite bitter. Hade jag kunnat begära mer? Ta lärdom till nästa gång! Detta kan dock komma att betyda ännu mindre läsning och ännu mindre uppdateringar, för nu ska jag sätta in mig i alla de där sakerna som jag inte behövde kunna som vikarie. Fjärrlån, inköp och sånt där. Och gå på möten förstås. Bibliotekarier älskar möten (precis som alla andra statligt eller kommunalt anställda).

Nån gång i framtiden kommer det att dyka upp en kvartalsrapport, som skulle ha skrivits för två veckor sen, en recension på Adam Bakers Outpost (mini-recce: köldslagen zombie-dystopi, måste läsas av alla som gillar postapo) och eventuellt recensioner av Jeffery Deavers En skör tråd, H. P. Lovecrafts At the Mountains of Madness: And Other Tales of Terror samt Douglas Prestons och Lincoln Childs The Cabinet of Curiosities. Men det blir senare.

4 kommentarer:

Fru E sa...

Grattis till jobbet! Det stämmer, många möten blir det! Hoppas att du snart hinner läsa (och blogga!) lite mer.

klok som en bok sa...

Grattis till jobbet!

Hermia sa...

Ja! Grattis till jobbet! Det är konstigt det där med möten och trots intentionen att minska på antalet sådana blir de ändå alltid fler. Och fler. Och fler.

Hanna sa...

Grattis till jobbet! Alltid skönt med fasta heltidsjobb, även om de tar tid från läsningen.
Min blogg har varit lidande av mitt nya jobb i snart ett halvår. Hur länge kan jag skylla på att jobbet är nytt och energikrävande?