21 augusti 2011

Bye bye lästid

De där 50% jag skulle jobba fram till 30 september har raskt förvandlats till 100% - bra för plånboken, sämre för lästiden. ;) Eller, ja, bra för plånboken i slutet av oktober. Jag hatar att jobba som timanställd och få lönen en månad i efterskott. Slutet av september kan bli *spännande* ekonomiskt... Lite dålig planering då att jag åker ner till hufvudstaden första helgen i oktober. Bloggträff, någon?

Anyway. Jag tragglar på med lite Cussler när andan faller på (det är inte bara tidsbrist som ställer till det...) och överväger att läsa The Forest of Hands & Teeth ibland men det brukar stanna på tankestadiet. Vet inte riktigt vad jag ska läsa för att komma ur det här.

3 kommentarer:

Anna (Bokstävlarna) sa...

Yay för bloggträff i oktober! Och även för 100% jobb för dig, trots den uteblivna lästiden så är det ju alltid trevligt med heltidsjobb. och tänk hur många böcker du kommer ha råd med i slutet av oktober... :)

Martina sa...

100% jobb är mycket trevligt (förutom när klockan ringer på morgonen...), jag hoppas bara att det kan hålla i sig ett tag.

Bloggträff alltså! Mat? Öl? Boksnack? Jag kommer upp den 1/10, åker 3/10, som också råkar vara Any Moment Called Now-Suss födelsedag. ;)

Martina sa...

Kommer NER menar jag förstås. Till djupaste södern...