5 mars 2011

Sämsta läsmånaden någonsin

Jag har aldrig läst så lite som jag gjorde i februari. Verkligen aldrig någonsin, sen jag lärde mig läsa vid, tja, drygt två års ålder (fast då var det mest Bamsetidningar som gällde förstås). Två böcker på hela månaden!!! TVÅ! Visserligen på engelska och jag läser inte lika fort på engelska som på svenska, men jag har inte direkt läst lite varje dag eller så, utan några dagar per bok och sen inget mer. Lite skyller jag förstås på So Cold the River som jag tragglade med och sedan lämnade tillbaks oläst, och jag har förstås läst små snuttar i andra böcker (min vanliga kvällslektyr brukar vara nåt kapitel i nån av David Eddings böcker eller så, men jag läser sällan hela boken nu längre utan bara valda delar) men bara två utlästa böcker, det är ett ganska katastrofalt resultat på hel en månad.

Och jag menar det naturligtvis i relation till hur mycket jag vanligen läser, jag är fullt medveten om att många är nöjda med att läsa två böcker per månad så ni som gör det, känn er inte nedtryckta eller så.

5 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

Kvantite och kvalite kanske inte är samma sak ;)

Anonym sa...

I hear you! Jag läste också två ynka böcker under februari månad, och det är verkligen en all time low för mig med... Dålig februari! :/

Martina sa...

Bokstävlarna: det kanske är nånting i luften? Eller så är det kylan. Fast då borde man väl läsa fler böcker eftersom man ändå inte går ut nånstans...

Queen H sa...

Jag tror att det är februari. Februari är den sämsta månaden när det gäller mycket!

Titti sa...

Jag kan bara instämma. Nåt som går bland bokbloggare kanske? En sån här läs- och bloggsvacka som jag haft nu har jag inte haft sen jag startade upp min blogg. Hoppas det släpper snart.