5 april 2010

Bloggtorka

Precis som många andra verkar jag ha drabbats av bloggtorka. Jag HAR böcker att recensera, jag läser nya böcker, det finns en j*kla massa utmaningar, listor osv. att göra (tematrio, bokfrågornas ABC med flera) men jag ids ändå inte skriva nåt.

Nå ja, bara för att jag skriver det här inlägget och annonserar en torka så kommer jag förmodligen komma på hur mycket som helst att skriva om alldeles strax...

Bara så ni vet, alltså. Jag känner mig helt enkelt inte särskilt kreativ för närvarande.

(Förresten så läste jag lite påskekrim såhär vid påsk, Kathy Reichs Devil Bones, och jag följer upp det med The Navigator av äventyrsromanernas okrönta mästare - och min komfortförfattare - Clive Cussler. Nån dag när jag orkar så ska jag ta tag i Pennskaftet.)

5 kommentarer:

Fru E sa...

Det blir så ibland, håll ut!

Olivia sa...

Jag känner igen mig, du är verkligen inte ensam om det! Vi får väl bara hoppas att det blir bättre snart.

Vixxtoria sa...

Ibland tycker jag att man blir så fokuserad på att man ska blogga, att man ser hela världen med "blogglasögon", och medan man läser en bok tänker man bara på hur man ska blogga om den, och vad man tycker om den, och vilken vinkel man ska sikta in sig på. Väldigt tröttande. Det känns väldigt skönt att ta lite paus från det några dagar. Och liksom leva livet ett litet tag i stället.

Jag lovar att komma hit och läsa när du orkar skriva igen! Ha det så skönt till dess!

Vixxtoria sa...

Något att fördriva tiden med, ett Twin Peaks-test i SvD:

http://blogg.sydsvenskan.se/quiz/2010/04/08/twin-peaks/

Annika sa...

Känner igen mig så starkt! Ochdet underliga är att, precis som du skriver, brukar det vara så att när man bloggat om sin bloggtorka, då kommer skrivandet igång igen!